perjantai 1. kesäkuuta 2012

Poni hyvinkin kunnossa

Kävin tarkistamassa otuksen voinnin kahden aikaan yöllä kera Piu-koiran, ja otuksella oli kaikki hyvin. Oli ihan normaali oma itsensä, söi ja tuli aidalle vastaan. Pidimme ponille seuraa vajaan tunteroisen, kunnes pääsin nukkumaan. Edelleenkin ihmettelen, kuinka poni tuonne upposi. Varmajalkaisin hevonen jonka tiedän, ja joka yleensä aina nuuhkii kaikki vähänkin epäilyttävät kohdat -ja sinne se vaan köpsytteli...

Tapahtumispaikka n. 12h onnettomuuden jälkeen. Savi ei ollut noin mössönä & vetistä, kun poni sinne upposi, vaan se kauhoi siellä sen verran että alkoi vettä pulppuamaan pinnalle. Kuva varastettu äidin blogista.

Aamutallissa poni oli ollut myös kunnossa, reipas ja levollinen oma itsensä kera neljän toimivan jalan -joista yksi tosin ajautui kissan käpälän päälle, mutta kissalle ei pahempia tapahtunut, säikähti vain.


Nyt päivällä kävin poistamassa hevosilta loimet, ja tarkistamassa ponin kintut. Ei vieläkään turvotusta tm, ja liikkuu puhtaasti. Hain sitten elukan syömään tuohon koira-aitaukseen, jossa se edelleenkin majailee ruohonleikkuun merkeissä. Tänään ponilla on kyllä pelkkä kävelytyspäivä...


//Jaahas, poni sitten näköjään päässyt paikallislehden nettilehteenkin... Voi jeesus, eniten vituttaa nuo kommentit. (ja se, kun minua kiellettiin kommentoimasta tuonne) Jööh, ajatelkoot mitä haluavat, mutta ihan vaan kaikille tiedoksi, että tosiaan poistuin samantien ponin selästä kun se sinne upposi, eikä palomiehet sitä ylös vetäneet. Niin ja joo, tuo on kyllä tosiaan ihan poni, ei hevonen.

/// Ja kaiken lisäksi, Taipaleen tila arpoo! Tällä kertaa kohteena Kylttipuodista kyltti omalla kuvalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.