tiistai 3. syyskuuta 2019

Elokuun ponikulut

Poni uusine sidepulleineen

Elokuu
- tallivuokra 550€
- putsit 14,50€
- Fairfield Sidepull-suitset 63,90€
- silmähuuhteluaineet 3,78€
- heijastinputsit 4,90€
- Ideal Freestyle mahavyö 75,80€
----------
- 712,88€

Tällainen yllätys odotteli eräänä perjantaina. Onneksi kyseessä oli vain roska, joka lähti huuhtelemalla keittosuolaliuoksella, ja turvotuskin oli maanantaina sulanut kokonaan.

Malin kopsii ajessa etukavioihin ihan huolella, joten olen ostellut putseja. Kumpikaan pari ei kuitenkaan ole sopivan kokoinen... Ensi kerralla sitten reilusti JONKUN kokoinen poni, kiitos! Malin on niin palapeliponi, että varusteiden hankinta on melko hankalaa. Mahavyö osoittautui loisto-ostokseksi, muotoilu jättää kainalot vapaiksi ja pitää valjaita paikallaan. Suitset sen sijaan, noh, kivan näköiset ja pysyvät paikallaan, mutta ohjarenkaiden kiinnitys on huono. Yksi ajolenkki, jolloin jouduin pysäyttämään pukittelevan ponin, ja renkaan kiinnitys on venynyt tai purkautunut kaksinkertaiseksi. Hohhoijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi jo etukäteen, ne piristävät aina päivää! Kommenttien valvonta on päällä, joten hyväksyn ne ennen julkaisua -älä siis ihmettele, jos kommenttisi ei tule heti näkyviin. :) Halutessasi voin olla julkaisematta kommenttisi, kunhan ilmoitat siitä minulle.